Få et uforpligtende tilbud

Obligatoriske felter*
Vælg nummerpladetype:

Vi vil have din skrot bil

Har du en gammel slidt bil, der giver dig ekstra udgifter, uendeligt hyppige syntjek og fylder unødvendig plads? Du vil af med den, men ingen vil købe den til en rimelig pris. Det problem løser Hvidovre Bilskrot for dig hurtigt og nemt. Du kan få helt op til 60.000 kr. skattefrit for din skrot bil! Vores ekspertise inden for skrotning af biler gør os til de bedste i branchen.

Ring til os inden kl. 17.00 alle ugens syv dage og vi henter din skrot bil hvor det passer dig indenfor blot tre timer og skulle du ringe efter kl. 17.00 hentes bilen indenfor de næste 12 timer. Bor du på Sjælland modregnes afhentning af din skrot bil ikke på skrotpræmien og desuden er der ingen dikkedarer i form af miljøafgifter eller gebyrer. Vi er disponible i tidsrummet kl. 09.00-21.00 hver dag. Det kan ikke gå hurtigere, og skrotpræmien får du kontant med det samme – også selvom det er weekend.

Det er lige meget hvilken skrot bil du har

Du skal ikke bekymre dig – vi accepterer din skrot bil uanset hvilken type det er. Dette kan være personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, biler der mangler interiør, biler uden afgift, gamle biler osv.. Den eneste du skal gøre, er at ringe til os nu, og så henter vi din skrot bil helt gratis.

Skrot bil – miljøvenligt

Ved at skrotte din bil, træffer du et valg om at skåne naturen for den belastning din gamle og/eller ubrugte bil udgør. Hos os bliver din bil skrottet på den mest miljørigtige måde, hvilket betyder, at bilens dele bliver genanvendt og diverse miljøskadelige kemikalier bliver afskaffet på en miljøvenlig måde. Hvidovre Bilskrot tager hånd om naturen.

Få afhentet din skrot bil nu!

Hele processen foregår i tre trin. Først skal du udfylde blanketten med de krævede oplysninger, dernæst kontakter vi dig maksimalt indenfor de næste 12 timer og til slut bliver bilen afhentet efter aftale og der bliver lavet en slutseddel, som er vores bevis på, at vi nu ejer bilen, og du får afregnet skrotpræmien kontant lige med det samme! Vi står for alt papirarbejdet med afmelding af plader, papirer til miljøbestyrelsen mm. Nemmere og hurtigere bliver det ikke!

Har du spørgsmål, så kontakt os på vores hotline på tlf.: 29 858 858 fra kl. 09.00-21.00 alle dage eller læs mere inde på Ofte stillede spørgsmål.