Få et uforpligtende tilbud

Obligatoriske felter*
Vælg nummerpladetype:

Skrot biler – dem elsker vi!

Det du hader allermest er det vi elsker! Du har måske en gammel slidt bil, som du alligevel aldrig bruger, og den ligger bare og fylder og koster dyre domme i afgifter og synstjek. Det behøver du ikke at finde dig i mere, for her og nu har vi en hurtigt, kontant og nem metode så du kommer af med din bil helt uden miljøafgifter, gebyrer eller andre ekstra omkostninger. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os, og er det inden kl. 17.00, så kommer vi og henter din skrot bil inden for de næste tre timer. Skulle det være efter kl. 17.00 går der blot maksimalt 12 timer før vi kommer og henter din skrot bil lige præcis hvor det passer dig helt gratis – under forudsætning af at den aftalte beliggenhed er på Sjælland.

Vi giver en kontant skrotpræmie på op til 60.000 kr. for skrot biler på selve afhentningsdagen og efter slutseddelen, som er vores dokumentation for at vi nu ejer bilen, er underskrevet, kommer du ikke til at høre mere fra os, medmindre du selvfølgelig skal skrotte endnu en bil.

På trods af vores mange kunder og vores travle hverdag, hvor vi henter adskillige skrot biler, er vi fleksible og vi har masser af tid til dig. Vores ekspertise indenfor området gør os nemlig til de bedste og mest eftertragtede inden for branchen. Ring til os i dag på vores hotline på tlf. nr. 29 858 858 og lav en aftale eller gå ind og udfyld blanketten og vi kontakter dig inden for de næste 12 timer.

Sådan henter vi skrot biler – kort og godt

Hvis du indsender en blanket her på hjemmesiden, skal du udfylde de krævede oplysninger og dernæst kontakter vi dig inden for de næste 12 timer. Her aftaler vi tidspunkt, mødested og andre detaljer. Så kommer vi og henter bilen, hvor vi underskriver slutseddel og du får skrotpræmien udbetalt kontant.

Vi tager imod alle slags skrot biler

Der er intet skrevet med småt, vi tager imod alle slags skrot biler! Hvad enten du har personbil, varevogn, SUV, 4X4, skadet bil, defekt bil, bil der mangler motor, bil der mangler interiør, bil uden afgift, gammel bil osv..

Skrot biler hos Hvidovre Bilskrot genanvendes miljøvenligt

En af vores mærkesager er korrekt genanvendelse af skrot biler og miljøvenlig afskaffelse af diverse kemikalier og/eller væsker. Hos Hvidovre Bilskrot tager vi aktivt hånd om naturen og miljøvenligt arbejde betyder meget for vores virksomhed. Vi sørger fuldt ud for, at kunden kan føle sig sikker på, at afskaffelse af skrot biler følger reglementet på området.