Få et uforpligtende tilbud

Obligatoriske felter*
Vælg nummerpladetype:

Kom af med skrotbiler her

Har din gamle bil ligget alt for længe i din garage uden at gøre nytte på nogen måde? Den giver bare forhøjede udgifter i grønafgift, syntjek og andre forskellige omkostninger, men du bruger den egentlig aldrig. Du har ikke overskudt til at skaffe dig af med den, fordi proceduren er besværlig og du skal helst ikke underbetales os snydes. Den undskyldning kan du ikke komme med mere, efter du har hørt, hvad vi har at sige. Her og nu kan du komme af med skrotbiler helt uden miljøafgifter, uforudsete gebyrer eller andre ekstra omkostninger. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os her på hjemmesiden, hvor du skal ind og udfylde blanketten med de krævede oplysninger eller på vores hotline på tlf. nr. 29 858 858 og så laver vi en aftale. Vi kommer og henter din skrot bil lige præcis hvor det passer dig, helt gratis – under forudsætning af, at det aftalte mødested ligger på Sjælland. Du får din skrotpræmie som er på op til 60.000 kr. udbetalt med det samme på salgsdagen. Kontakter du os inden kl. 17.00 i dag, kommer vi og henter din bil inden for de næste tre timer, og skulle det være efter kl. 17.00 går der altså kun 12 timer, før du er helt fri fra din gamle skrot bil.

Vores servicemindede personale sørger for, at du får den bedste betjening og vores ekspertise inden for området gør os til de bedste blandt vores konkurrenter i branchen. Efter vi sammen har underskrevet slutseddelen, som er vores juridiske bevis for, at vi nu ejer skrot bilen, hører du aldrig mere fra os, medmindre du har flere skrotbiler at sælge til os.

Alle typer skrotbiler er velkomne

Du skal ikke være bange for, at vi ikke tager imod din skrot bil her. Vi tager bogstavelig talt imod alle slags biler, og både model og stand betyder intet. Vi køber personbiler, varevogne, SUV’er, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, biler der mangler interiør, biler uden afgift, gamle biler osv..

Vores skrotbiler genanvendes miljøbevidst

Som kunde hos os skal du ikke gøre dig bekymringer om miljøet – det gør vi nemlig for dig! Her hos Hvidovre Bilskrot er vi miljøbevidste og vi sørger for at din skrot bil bliver genanvendt efter protokollen. Vi tager nemlig hånd om miljøet. Alle miljøskadelige kemikalier og væsker bliver afskaffet på mest miljøvenlig vis.