Skrotpræmie bil købes

Har du en bil, som du aldrig nogensinde bruger, og som bare ligger og koster dig mange penge i form af syntjek og afgifter uden at gøre dig nogen gavn? Hos Hvidovre Bilskrot kan du nemt og hurtigt skaffe dig af med din brugte aftjente bil og få en god sum penge foruden den formindskede udgift, der går til bilposten. Kontant får du udbetalt op til 60.000 kr. når din skrotpræmie bil købes af os og derfor er pengene disponible med det samme til hvad dit hjerte begærer!

Tre hurtige trin til skrotpræmie bil

Det kræver blot tre hurtige trin, for at du kan få solgt din skrotpræmie bil: kontakt os i dag enten over tlf. på nr. 29 858 858 og lav en aftale, hvor vi snakker om din skrot bil eller gå ind og udfyld blanketten med de krævede oplysninger (dit fulde navn, din e-mail, dit tlf. nr., bilens model, årgang, kilometer din bil har kørt og registrerings nr.) er det inden kl. 17.00, så kommer vi og henter din skrot bil inden for de næste tre timer. Skulle det være efter kl. 17.00 går der blot maksimalt 12 timer før vi kommer og henter din skrot bil lige præcis hvor det passer dig helt uden at det modregnes på din skrotpræmie bil. Når vi henter din skrot bil skal der blot underskrives en slutseddel, som er vores dokumentation for at vi ejer bilen, og derefter hører du ikke mere fra os medmindre du har flere skrotpræmier at indkassere hos os i Hvidovre Bilskrot.

Du får skrotpræmie for enhver bil, fx personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, biler der mangler interiør, biler uden afgift, gamle biler osv.. Du skal blot give os et kald og vi kommer og henter din skrot bil med det samme og du får udbetalt din skrotpræmie bil med det samme.

Skrotpræmie bil skrottes miljøvenligt

Du behøver ikke at tænke på miljøet, når du skrotter hos os - det gør vi nemlig for dig! Alle delene fra skrot bilen genanvendes, så der tages mest mulig hånd om naturen. Miljøskadelige kemikalier og/eller væsker afskaffes på mest miljøvenlig måde efter alle forskrifterne. Det er en mærkesag for os, at sikrer de fremtidige generationer her på Jorden de samme vilkår, som vi har i dag. På den måde er Hvidovre Bilskrot en bæredygtig virksomhed, som tænker ud i fremtiden.