Få et uforpligtende tilbud

Obligatoriske felter*
Vælg nummerpladetype:

Skrotpræmie i København

Har du en skrot bil, der bare står og samler støv i garagen? En skrot bil som du skal betale afgifter og syntjek for, selvom du egentlig ikke bruger den? Din undskyldning for ikke at sælge den er, at du hverken har tålmodighed eller tid til at gå igennem den lange proces med at sælge bilen. Her er en hurtig, nem og alternativ metode, til at komme af med din bil på. Blot inden for 12 timer kan du både være fri for dyre ekstra omkostninger, have mere plads og desuden blive rigere. Hos Hvidovre Bilskrot tager vi imod din skrot bil og udleverer skrotpræmie i København på op til 60.000 kr.! Det bedste er, at du får dem udbetalt kontant samme dag, så pengene er disponible lige med det samme.

Med vores store erfaring, fleksibilitet og brede ekspertise er vi de bedste inden for branchen, hvis du vil afskaffe din skrot bil og få en skrotpræmie i København.

Vi tager imod alle slags skrot biler, dette kan være personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, biler der mangler interiør, biler uden afgift, gamle biler osv.. Den eneste du skal gøre, er at ringe til os nu, og så henter vi din skrot bil helt gratis.

Miljøvenlig skrotpræmie i København

Der er ingen sorte pletter på samvittigheden når du får udbetalt en skrotpræmie i Købehavn. Den er nemlig miljøvenlig idet at vi afskaffer bilen, så det følger reglementet på området: vi genanvender bilens dele og miljøskadelige kemikalier og/eller væsker afskaffes skånsomt mod miljøet. En af vores mærkesager er nemlig, at værne om naturen og behandle den med størst mulig respekt.

Det skal du gøre, for at få skrotpræmie i København

Hvis du vil have en skrotpræmie i Købehavn skal du blot kontakte os på tlf. nr. 29 858 858 og lav en aftale eller gå ind og udfyld blanketten med de krævede oplysninger - er det inden kl. 17.00, så kommer vi og henter din skrot bil inden for de næste tre timer. Skulle det være efter kl. 17.00 går der blot maksimalt 12 timer før vi kommer og henter din skrot bil lige præcis hvor det passer dig helt gratis – under forudsætning af at den aftalte beliggenhed er på Sjælland. Under mødet underskriver vi slutseddelen, som er vores dokumentation for, at vi ejer bilen, og din skrotpræmie bliver udbetalt kontant. Herefter hører du ikke mere fra os, medmindre du er interesseret i at skrotte flere biler.