Få et uforpligtende tilbud

Obligatoriske felter*
Vælg nummerpladetype:

De bedste skrotpriser

Din kære gamle bil skal da ikke sælges til hvilken som helst pris, bare fordi du vil hurtigt af med den! Det kan godt være, at du egentlig ikke bruger den mere og at den bare ligger og flyder og koster dyre domme i syntjek, grønafgift og andre diverse bilafgifter, men det betyder altså ikke at du skal blive snydt, når du sælger den. Hos Hvidovre Bilskrot får du de bedste og mest fair skrotpriser for din skrotbil. Du kan hurtigt, nemt og effektivt skaffe dig af med din bil og få en kontant skrotpræmie på op til 60.000 kr. udbetalt på salgsdagen. Efter vi sammen har underskrevet slutseddelen, som er vores dokumentation for, at vi er de nye ejere af bilen, får du pengene udbetalt kontant og hører ikke mere fra os – medmindre du selvfølgelig er interesseret i at skrotte endnu en bil.

Vores travle servicemindede personale har altid tid til vores kunder og vores ekspertise inden for området gør os til de mest kompetente i branchen. Det kalder vi - ikke kun de bedste skrotpriser - men også den bedste skrotservice!

Gode skrotpriser på alle typer biler

Der er ingen grund til bekymring. Lige meget hvilken slags bil du har, sætter vi en fair skrotpris på den. Hvad enten dette er personbil, varevogn, SUV, 4X4, skadet bil, defekt bil, bil der mangler motor, bil der mangler interiør, bil uden afgift, gammel bil osv..

Aftal skrotpriser med os nu!

Det eneste du skal gøre er, at kontakte os – enten på vores hotline på tlf. nr. 29 858 858 eller her på hjemmesiden – og lav en aftale, og vi henter din skrotbil. Hiver du fat i os inden kl. 17.00 går der altså kun tre timer før vi kommer og henter din skrotbil. Skulle det være efter kl. 17.00 går der maksimalt 12 timer, før vi er på det aftalte mødested og klare til at hente din skrotbil. Hurtigere får du det ikke noget andet sted.

Miljøvenlige skrotpriser i topklasse

De fantastiske skrotpriser vi tilbyder for skrotbiler betyder ikke at vores procedurer ikke er miljøvenlige. Tværtimod går vi meget op i at tage hånd om naturen og Hvidovre Bilskrot og derfor genanvender vi alle genanvendelige dele din bil. Samtidig afskaffer vi alle miljøskadelige væsker og kemikalier med henblik på naturen - altså miljøvenligt. Du kan trygt stole på, at vi følger reglementet på området og mere til!